dimecres, de juny 28, 2006

 

El somriure dels assassins.

El somriure dels assassins.

La flor i la crema de la burgesia catalana pensaven rebre com si fos un polític normal al màxim representant de la branca política de l'organització terrorista ETA, Sr. Otegui, en el marc d'una conferència dinar del fòrum Tribuna Barcelona.

Segons diferents organitzacions internacionals i els nostres Tribunals de Justícia hi ha una vinculació directa entre ETA i Batasuna, fins el punt que són dues cares d'una mateixa realitat.

Jo no sé si les institucions i empreses que són socis de Tribuna Barcelona o el patrocinador –el Grup Zeta- s'adonen que amb aquesta invitació insulten a les víctimes d'ETA i regalen una victòria política als terroristes. Després es queixaran dels sentiments que els seus actes desperten a la resta d'Espanya, però la realitat és que tractar a Otegui com si no fos un criminal i un miserable és una declaració de guerra a la majoria de ciutadans espanyols –d'esquerra. de centre i de dreta- que pensem que Batasuna i ETA són una colla de criminals.

Només la posició valenta i honesta d'un jutge de l'Audiència Nacional ha evitat el que hagués estat una provocació a les víctimes i un acte d'apologia del terrorisme. Una posició de fermesa democràtica que, dins del Patronat de Tribuna Barcelona, només ha estat defensada per Jorge Fernández Díaz, Tot un exemple de la profunda malaltia moral en que ha caigut la burgesia catalana, incapaç d'enfrontar-se al règim políticament correcte que ens governa.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?