dissabte, de març 17, 2007

 

Arbitrarietats parlamentàries (lunes)

Arbitrarietats parlamentàries

 

La política del bloc d'esquerres i nacionalista s'ha tret la careta de la defensa de l'Estat de Dret. Ja no tenen cap complex en defensa coses contradictòries en funció dels interessos partidistes. Exemple d'escàndol. Amb el suport de comunistes i nacionalistes, els socialistes blinden la posició de la presidenta del Tribunal Constitucional, perquè pugui mantenir-se en la presidència malgrat esgotar el mandat. I alhora, fan exactament el contrari amb el President del Consell General del Poder Judicial, per tal que no pugui mantenir-se de forma provisional.  

 

Això si no és la guerra es sembla molt a una crisi d'Estat i de governabilitat democràtica d'Espanya. El bloc ZP està disposat a mantenir-se en les seves posicions rupturistes, peti qui peti, confiant en que ETA mantingui les seves promeses, confiant en que els terroristes facin un gest de cara a salvar al President ZP. I per aconseguir això val tot: val trencar els fonaments de l'Estat de Dret, val ofegar les institucions democràtiques en una política de blocs on els socialistes han fet una aposta estratègica pels que no creuen en Espanya com a nació.

 

El Parlament actual no representa el sentiment nacional espanyol, per la raó que el PSOE no va guanyar les passades eleccions amb un mandat per donar suport als projectes nacionalistes i comunistes. És hora de plantejar-se unes eleccions anticipades. Les municipals serviran per castigar als socialistes, ZP podrà enrocar-se amb l'actual composició de   les Corts Generals. Però això només servirà per escalfar més i més la situació política.

 

Els espanyols que creiem que Espanya és una nació no deixarem que ZP i els seus amics destrueixin el que som. Si ZP persisteix –i res permet pensar que no ho farà- caldrà plantejar-se una resistència pacífica i cívica i negar legitimitat a un Govern perjur que ha traït els seus compromisos en defensa de la Constitució.

 

laveudecatalunya@gmail.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?