dijous, de maig 31, 2007

 

Saura contra els mossos

Saura contra els mossos

 

El conseller antisistema –encara que sigui per convivència familiar- ha intensificat els controls de seguretat, però no per vigilar als delinqüents, als okupes, als antisistema o als grups radicals islamistes, no per lluitar contra les màfies que entre immigrants il·legals, no per combatre als sense papers.... no, la seva prioritat és vigilar als propis mossos d'esquadra. I dedicar-se a fer filtracions manipulades per poder demostrar que són molt progres.

 

Saura posa sota sospita a tots els mossos i els vigila com presumptes delinqüents, dedicant recursos a posar cameres de vigilància a les comissaries en lloc de fer-ho allà on realment són necessaris. 

 

Daniel Sirera va denunciar, quan van nomenar a Saura com a conseller d'Interior, que això era com posar la guineu a vigilar el galliner.  Els fets li donen la raó. Saura ha tancat els canals de comunicació dels mossos amb la societat, que estan sota el més estricte control per part de militants d'IC. Controla les enquestes per facilitar que siguin manipulades d'acord als interessos del Tripartit.

 

Amb Saura els mossos actuen amb educació cortesana amb els antisistema i amb els okupes. Les seves detencions d'immigrants sense papers es poden comptar amb els dits de la ma. 

 

Totes aquestes coses passen perquè la visió política del conseller Saura és la que és: cultura i tradició comunistes. Ell i tot el seu equip. Persones amb molt dogmatisme polític i poca experiència professional en temes de seguretat.  Com ho demostra l'escàndol mediàtic que ha muntat la Conselleria contra els mossos, amb unes imatges que no proven res, excepte si es veuen amb ulls d'antisistema amb cotxe oficial, com és el cas del Sr. Saura i de la resta de alts càrrecs d'Interior- .

 


This page is powered by Blogger. Isn't yours?