dimecres, de febrer 21, 2007

 

La defensa socialista de Batasuna.

 

 

La defensa socialista de Batasuna.

 

Els socialistes i els seus aliats comunistes i nacionalistes han tancat files en la croada de ZP contra el PP i en favor de mantenir el braç polític d'ETA en la legalitat que volen destruir. I una vegada més, amb els seus vots surten en defensa dels criminals que justifiquen els crims d'ETA. I ho fan malgrat que els fets demostren que el Partit Comunista de les Terres Basques –segona marca de Batasuna-   té una relació íntima i directa amb Batasuna i, per tant amb ETA.

 

Els indicis que demostren que el PCTV actua en sintonia amb Batasuna són més que suficients per fer amb el PCTV el que es va fer amb Batasuna. Els socialistes i els seus socis han optat per no mirar, per no investigar, per no permetre a la policia presentar en públic les dades que disposa sobre els polítics d'ETA.

 

Això demostra que el bloc majoritari no té altra política antiterrorista que seguir de forma cega a ZP en la seva fugida cap endavant.   ZP, malgrat l'atemptat de Barajas, persisteix en el seu error d'oferir preus polítics als criminals. No només persisteix en l'error, sinó que incrementa les seves apostes. I ara, l'enemic a combatre ja no són ni ETA ni Batasuna, sinó el PP.  Perquè és el PP i no els terroristes i els seus polítics a qui cal aïllar.

 

 

laveudecatalunya@gmail.com



--
laveudecatalunya@gmail.com

This page is powered by Blogger. Isn't yours?