dijous, de març 22, 2007

 

ETA els té ben agafats

ETA els té ben agafats

 

Mai a la història democràtica d'Espanya un Govern havia posat la Fiscalia de l'Estat i els serveis penitenciaris al servei dels interessos de la defensa jurídica dels terroristes. Però la realitat és que ZP es troba lligat de mans a la necessitat de fer el que sigui per aconseguir que ETA no torni a matar. Perquè si ETA torna a les armes, molts ciutadans que varen donar suport a les suposades bones intencions del president socialista, podrien començar a pensar que –com deia Dante Alighieri- el camí a l'infern està empedrat de bones intencions.

 

ZP farà el que sigui per aconseguir tot el temps que pugui dues coses: la primera, mantenir enganyats als seus votants sobre la possibilitat de mantenir a ETA al marge de la violència sense cedir als seus objectius polítics i sense violar l'Estat de Dret i la Constitució; i la segona, guanyar temps comprant als terroristes el manteniment dels seus actes violents en un nivell baix –violència urbana i extorsions empresarials- a canvi de permetre la presentació de llistes blanques de Batasuna –fent per segona vegada un frau de llei a la Llei de Partits que el mateix va proposar- i blindant jurídicament als terroristes polítics –com és Otegui- de qualsevol risc judicial, diguin el que diguin.

 

ZP creu que si paga el preu que li exigeix ETA podrà arribar a les eleccions generals i enganyar als espanyols amb el seu compromís personal amb un concepte tant eteri com és el de la Pau. Però a canvi converteix als terroristes en els autèntics senyors de l'agenda política nacional. Això mai ho haguessin permès cap dels seus predecessors. Cal dir, tanmateix, que mai havien tingut un president amb un sentit tant alt de les seves facultats extra sensorials i tant baix del seu sentit d'Estat.

 

laveudecatalunya@gmail.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?