dissabte, d’octubre 14, 2006

 

La vendetta de Pilar Rahola

La vendetta de Pilar Rahola

Pilar Rahola ataca molt durament a Xavier Garcia Albiol pels incidents que varen tenir lloc a Martorell, on els membres del Partit Popular varen ser objecte d'agressions, sense disposar de les mínimes garanties de seguretat que haurien estat normals si la Consellera Tura i el Delegat del Govern Rangel haguessin fet els seus deures.

Els judicis de Pilar Rahola sobre Garcia Albiol tenen unes arrels que tenen poc que veure amb els fets de Martorell. Potser els lectors d'e-noticies no ho saben, però Pilar Rahola té un deute pendent amb el regidor popular de Badalona. Quan al 1996 Pilar Rahola va sostreure el seu cotxe del dipòsit municipal de Badalona, on havia estat retirat per estar mal aparcat, va amenaçar als responsables municipals amb la vella dita espanyola de que no sabien amb qui estaven parlant.

L'espectacle de Pilar Rahola fou gravat per les cameres de seguretat. Però els socialistes de Badalona no podien treure els fets públicament, atès que tenien pactes amb ERC a l'Ajuntament i a la Diputació de Barcelona. Per tant, varen ensenyar els vídeos a Garcia Albiol, que va procedir a denunciar públicament el comportament il·legítim de Pilar Rahola. Malgrat les posteriors excuses de Rahola, les denúncies de Garcia Albiol deixar el prestigi de Rahola totalment enfonsat. Pocs mesos després Rahola es portava el seu escó –en un exercici de transfuguisme polític- i ho posava al servei del Partit de la Independència, que va acabar com és conegut per tots, en la més absoluta de les misèries.

Pilar Rahola, com és natural, ni perdona ni oblida. I ara aprofita l'avinentesa per llançar-se contra Garcia Albiol, passant comptes per haver-la denunciat quan era regidora a Barcelona i anava per la vida com si fos la presidenta del món mundial.

Només des la rancúnia més visceral es pot passar de criticar el comportament de Garcia Albiol a afirmar que els del Partit Popular no són víctimes perquè ells són responsables de les agressions. És el mateix que diuen els que defensen als terroristes palestins quan diuen que els jueus són els responsables dels seus atacs. Curiosament, en aquest cas, Pilar Rahola, no comparteix aquest criteri. Però després no ho aplica de forma universal, doncs en el cas del Partit Popular aplica el criteri bastard de convertir les víctimes en culpables de les agressions. Rahola nega a la gent del Partit Popular el dret a existir a Catalunya amb el mateix fanatisme que els islamistes neguen el dret a existir a l'Estat d'Israel. Ella acusa al PP de doble moral, quan no hi ha exemple més clar de doble moral que la seva incapacitat de defensar el dret de la gent del Partit Popular –que també son catalans- a defensar les seves idees amb el mateix respecte que Pilar Rahola exigeix quan defensa la causa d'Israel.

laveudecatalunya@gmail.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?