dijous, de maig 10, 2007

 

Un vídeo amb raons

Un vídeo amb raons

Els progressistes de tota la vida s'han llançat a atacar el vídeo electoral del PP de Badalona per dir allò que moltes persones diuen en privat: que estem davant d'una situació límit amb la immigració il·legal, la manca de civisme i la inseguretat ciutadana. Els progres volen que no es parli d'això, perquè tenen molta por a que a Catalunya i a la resta d'Espanya passi el que ha passat a França: que la política de papers per a tots i de complex de culpa envers les cultures no occidentals porti a l'enfonsament electoral de les esquerres.

La nostra societat té uns valors comuns, el fonament dels quals és la cultura jueu-cristiana. Si es vol, una cultura jueu-cristiana molt secularitzada. Però, en tot cas, Occident parteix de l'afirmació que no s'han de confondre ordre profà i ordre religiós. Una cosa és proclamar - com fan totes les religions- que hi ha unes veritats morals i altra, molt diferent, passar del seguiment individual d'aquestes veritats a l'exigència legal que tota veritat moral sigui llei positiva. Això és el que encara fa la religió islàmica, que no veu diferència entre l'ordre temporal i les lleis dels homes i l'ordre espiritual i les lleis de Déu.

El problema no està en el fet de construir una mesquita, sinó en el fet de que aquestes mesquites sovint estan dominades per ideologies extremistes d'odi a la cultura occidental. Fet que explica que Catalunya sigui la principal base de captació de terroristes islàmics a Europa meridional.

Els progres - amb el suport de Ciutadans i de CiU - prefereixen amagar el cap sota la terra a enfrontar-se als problemes amb la veritat i sense complexos. Qui no vulgui immigració il·legal sense límits, que els que entren per la finestra acabin treien serveis -socials, educatius, sanitaris- a la gent de casa, que els nostres carrers i places es converteixin en una projecció del món islàmic.... només té un vot possible, a Badalona, a Barcelona, a tota Catalunya i a la resta d'Espanya: votar PP.

laveudecatalunya@gmail.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?