dimecres, de desembre 06, 2006

 

(para intercalar mañana) Les irresponsabilitats del Fiscal Mena

Por favor, colocar este articulo mañana.
 
 
Les irresponsabilitats del Fiscal Mena

 

El Sr. Mena, el fiscal favorit dels progres catalans –que públicament confessa la seva ideologia radical i comunista- ,  va donar ordres des del febrer de 1998 als fiscals sota les seves ordres per no emprendre accions penals en relació al delicte d'usurpació en contra de les bandes okupes. I gràcies a aquesta fantàstica ordre, ara un jutge –imaginem que de la mateixa corda progressista- va decidir que no calia adoptar mesures de força per obligar als violador de la legalitat a complir les lleis. Segons el progressisme judicial, assaltar una propietat privada, en determinades circumstàncies, no comporta perjudicis directes contra el propietari ni riscos per la seguretat.

 

La irresponsabilitat judicial va arribar fins a declarar –com va fer la titular del Jutjat del penal número 1 de Tarragona- que els okupes compleixen una funció social, arribant a afirmar que   "es irrazonable" castigar  a "quienes respondieron y satisficieron una demanda social" per protegir "la posesión de fincas abandonadas o en mal estado, incluso ruinoso".

 

Deixant de banda les argúcies jurídiques del jutge del jutjat d'instrucció competent, per no adoptar les mesures necessàries per restablir la legalitat i castigar als vàndals assaltants, el que és evident és que amb la seva postura els està donant temps per treure profit polític dels seus actes il·legals. I és aquí on juga un paper molt important el Fiscal en Cap de Barcelona, el Sr. Mena, que ha impedit als seus subordinats actuar penalment en contra dels vàndals i en favor de la defensa sense complexos ni ambigüitats de l'ordre públic i dels drets de propietat.

 

Els bàrbars que assalten propietats privades guanyen temps, gràcies a les equivocades decisions d'aquests funcionaris de Justícia, i comencen a fer obres per condicionar uns locals que no són seus.

 

Però amb Fiscals com Mena o jutges progres, que pensen que el seu paper és fer la revolució social i no defensar les institucions vigents, els bàrbars tenen via lliure per seguir assaltant propietats privades. Fins que un dia, un propietari, en exercici del dret natural de defensa, decideixi que com l'Estat no el protegeix ha de protegir-se el mateix. I llavors tots tindrem un greu problema, perquè quan la gent decideix defensar-se pel seu compte, passem de l'Estat de Dret a l'Estat de naturalesa de Hobbes, que com és sabut no és altra cosa que la llei del més fort. I segurament, en aquest cas, els okupes serien els primers en demanar als fiscals i jutges la màxima sanció penal contra el propietari que hagués emprat la força per defensar a bufetades el que l'Estat de Dret no el protegeix.

 

laveudecatalunya@gmail,com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?