dissabte, d’abril 28, 2007

 

El viatge al no res de Ciutadans

El viatge al no res de Ciutadans

 

A poques setmanes de les properes eleccions municipals, Ciutadans encara no ha dit res de nou i ha proposat res sobre els assumptes principals del debat polític. No diuen res sobre la invasió dels immigrants il·legals. No diuen res sobre la inseguretat. No diuen res sobre els okupes i els antisistema. No diuen res sobre els assumptes cabdals. Només parlen –parlen més que actuen- sobre la qüestió de les llengües.

 

Sembla que els socialistes canaris han copiat els tòpics progressistes del programa autonòmic de Ciutadans. Això demostra dues coses: que els socialistes no tenen escrúpols i que Ciutadans té una ideologia d'esquerres que pot copiar-se sense problemes des dels plantejaments radicals en que es troba avui el socialisme espanyol.

 

La única curiositat que desperta el missatge electoral de Ciutadans a Barcelona es conèixer si la candidata farà el despullat artístic que va fer el candidat autonòmic. Segurament pujaria una mica l'ambient polític. En tot cas, fins avui la única iniciativa que coneixem de la seva campanya és fer un acte en un conegut hotel de ressonàncies homosexuals.

 

Per un costat tenim la fallida política dels diputats de Ciutadans –molt ociosos en els seus escons- . Per l'altra la desaparició del seu líder i president, el Sr. Rivera, que ha passat de negar cent vegades el seu passat polític a fruir dels avantatge de la seva nova vida, sense mostrar cap predisposició per l'addició al treball –que seria normal en un partit de nova creació- . Si afegim la campanya de baix perfil, la candidata virtual, la desaparició dels intel·lectuals que havien donat suport a Ciutadans i la deserció dels seus aliats mediàtics, podem entendre per què Ciutadans ha fet fallida tant aviat.

 

laveudecatalunya@gmail.com

 

 


This page is powered by Blogger. Isn't yours?