dimarts, d’octubre 24, 2006

 

Votar a Mas per fer a Carod Conseller

Votar a Mas per fer a Carod Conseller

Mas demana el vot als votants del Partit Popular però el que no diu –quan els demana el vot- és que vol el seu vot per r essuscitar a ERC i fer al senyor Carod-Rovira –el de la corona d'espines i les visites nocturnes amb els terroristes d'ETA al sud de França- Conseller en Cap. Es nec essita molta cara dura per demanar als votants del PP que votin fer a Carod-Rovira Conseller en Cap. Potser Mas oblida que el que més ha moles tat del Tripartit als votants del PP ha estat i és la seva tendència cap a una radicalització nacionalista.

Mas té tot el dret del món a dir que no vol pactar amb el PP però no té cap legitimitat per demanar als votants del PP que li donin suport per fer exactament el mateix que els votants del PP rebutgen de tot cor. Mas té tot el dret del món a no anar a cap notari a afirmar que mai pactarà amb ERC i que no li permetrà reviure de l es cendres del seu dogmatisme nacionalista. Però dubto molt que hi hagi molts votants del PP que li regalin els seus vots per fer un front nacionalista.

El PP diu amb claredat i sense complexos que si està a les nostres mans, ERC es tindrà que ficar la famosa clau on li càpiga. Mas, en canvi, somnia amb oferir-li a Carod-Rovira el pany de la Generalitat. Crec que s'equivoca al creure que així trencarà l' estratègia d'ERC de renovació del Tripartit. El que hauria de fer és centrar els seus esforços en demostrar als votants de Jordi Pujol que es varen abstenir o varen votar ERC al 2003 que aquesta opció ha estat un d esastre per Catalunya. Però, certament, té tot el dret del món a creure que el món és com li agradaria i no com és.

laveudecatalunya@gmail.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?