diumenge, de maig 06, 2007

 

ETA torna als ajuntaments democràtics.

ETA torna als ajuntaments democràtics.

 

Malgrat existir dades –documents intervinguts a l'escamot Donosti i a Jorge Murillo, representant de Batasuna a Navarra- que indiquen que ANV és una segona marca de Batasuna, el Govern i la Fiscalia s'han limitat a proposar la anul·lació només d'una part de les seves llistes. Una part del Tribunal volia anul·lar totes les llistes d'ANV.

 

Que ETA i Batasuna estan darrera d'ANV no és cap secret. Per què no és casualitat que un partit com ANV, sense estructura ni militants ni activitat pública, hagi passat en unes hores de no fer res a presentar 256 candidatures.

 

El Govern socialista disposava de les dades necessàries per derrotar de forma total als polítics d'ETA. Però ha preferit limitar la intensitat del seu combat contra ETA. S'ha limitat a anul·lar només una part de les llistes trampa que havia presentat.  

 

La democràcia ha estat estafada per un president del Govern, Zapatero, que ens torna a mentir. Diu que ha aplicat la Llei de Partits en la lletra i en el seu esperit. Fals. No ho ha fet. Com no han aplicat les lleis en la seva integritat a Otegi o a De Juana.

 

Amb covardies de Zapatero les properes eleccions municipals i autonòmiques, com va predir Rajoy, "estarán marcadas por el regreso de ETA a los ayuntamientos". Qui vulgui derrotar a ETA i als seus socis polítics no pot votar ni als socialistes ni als seus amics polítics d'esquerra i nacionalistes.

 

En poques setmanes, els ciutadans podran llançar un missatge clar i contundent al president Zapatero sobre les seves mentides i traïcions.

 

I als que pensen que no es pot derrotar a ETA sense negociar els dic, com a resposta anticipada, que tan enemics de la democràcia són els terroristes com els que tenen por a derrotar als terroristes o els que creuen que la causa dels terroristes és legítima, encara que la defensin amb instruments perversos.

 

laveudecatalunya@gmail.com

 


This page is powered by Blogger. Isn't yours?