dimecres, de juny 21, 2006

 

França boicoteja l’AVE

França boicoteja l'AVE

 

La notícia del dia és l'ensorrament definitiu de Maragall. Però crec que això no és el més important que ha passat avui. Perquè avui hem sabut, gràcies a La Vanguardia, que els franc esos han fet volar pels aires els somnis catalans i espanyols d'una connexió ferroviària de qualitat amb Europa.

 

Les cendr es encara calentes de Maragall ens fan oblidar que ahir Catalunya i el conjunt d'Espanya han rebut una bufetada per part pels amics franc esos del President Rodríguez Z. Els "gabachos" han decidit retardar fins del 2025-2030 la connexió entre Perpiñán i Figuer es i la conversió a l'alta velocitat dels 150 kilómetres entre Perpiñán i Montpellier.

 

França, que es troba en una decadència moral, econòmica i política cada vegada més notòria, que no troba energi es per trobar una sortida a la crisi permanent en que es troba, que no és capaç d'assumir amb realisme ... té por a una Espanya creixent.  I per això no es tà disposada a ajudar-nos a entrar per la porta gran en les xarxes ferroviàries europees. La seva opció és abocar els recursos cap a Alemanya i, si sobren diners, cap a Itàlia.

 

Amb aquesta política els amics del pr esident Rodríguez Z li agraeixen totes les seves genuflexions a l es cimeres europe es. Rodriguez Z somriu i nosaltres haurem de seguir patint, fins el 2025 o el 2030,  el coll d'ampolla que limita el desenvolupament del nostre tràfic ferroviari de passatgers i de mercaderi es amb el cor industrial i financer de la Unió Europea.

 

laveudecatalunya@gmail.com

 


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?