diumenge, de juny 04, 2006

 

Negociar amb ETA contra el PP

 

 

En cap país del món s'ha obert una negociació amb els terroristes en contra del principal partit de l'oposició. És un problema de pura lògica. Si el partit alternativa no es compromet amb el resultat de les negociacions amb els terroristes o fins i tot s'oposa, tot el que puguin aconseguir per reintegrar-se a la societat valdrà només i exclusivament mentre els resultats electorals siguin uns i no uns altres.

 

Algun dia els socialistes perdran el poder i aquest dia el PP - que és l'únic partit que pot governar com alternativa als socialistes- estarà totalment legitimat per a fer els canvis constitucionals i legals adients per passar comptes amb els assassins i amb els seus amics i per a anul·lar qualsevol compromís judicial, econòmic o polític que s'hagi fet sense el seu suport.

 

El que una majoria –legal però circumstancial- concedeix, una altra majoria –quan sigui- ho pot treure. Això val per a totes i cadascuna de les reformes irresponsables del Govern socialista... Quan hi hagi canvi de majories –i en democràcia les majories mai són eternes- la nova majoria –mitjançant canvis constitucionals i/o legislatius- farà el que ha fet l'actual president, però en direcció contrària. És el preu que es paga quan –amb majories circumstancials i curtes- es vol canviar els fonaments de la nostra convivència democràtica.

 

Certament, avui les enquestes afavoreixen a l'actual inquilí de la Moncloa. Però les enquestes no duren per a sempre, com ho demostra el cas del PP en l'anterior legislatura.

 

Torres més altes han caigut en les democràcies modernes.

 

 

laveudecatalunya@gmail.com

 


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?