divendres, de juliol 28, 2006

 

Fermesa contra el terrorisme islàmic

Fermesa contra el terrorisme islàmic

Els progressistes volen repetir amb ocasió del conflicte libanès l'estratègia seguida a la II Guerra del Golf: manipular el pacifisme ingenu de bona part de la població espanyola per posar al mateix nivell a Israel i als terroristes.

El problema que tenen els socialistes és que la posició occidental està molt menys dividida que en la II Guerra del Golf. Més enllà de les crítiques als errors o excessos que poden cometre les tropes israelianes, els països occidentals –inclosos els governats pels socialistes- afirmen –com va dir el ministre Moratinos- que la responsabilitat de la guerra cau en Hezbol·là i que hi ha una vinculació entre els atacs terroristes i la pressió internacional per evitar que Iran aconsegueixi armes nuclears.

Tots els països occidentals –malgrat que això ho amaguin els mitjans de comunicació del règim socialista espanyol- exigeixen el desarmament de les milícies de Hezbol·là. Qui trenca el consens occidental no és el PP, sinó el Partit Socialista, que posa al mateix nivell a uns terroristes i a la única democràcia –amb tots els seus defectes- d'Orient Mig.

El Partit Popular no és el partit de la guerra, com volen defensar els seus adversaris. Tot el contrari El Partit Popular aposta per avançar en la democratització dels països àrabs, com camí indispensable per assolir la pau. I això és el que no volen permetre els terroristes islàmics, ni Iran ni Síria.

Per molt que manipulin la informació amb la seva posició hegemònica als mitjans de comunicació espanyols, a la llarga els socialistes hauran d'admetre que no poden anar pel món enfrontats no només als Estats Units sinó a tots els aliats occidentals.

I sobre tot no podem oblidar que Al Qaeda ha amenaçat de nou amb atacar el territori espanyol per reconquerir el que anomenen Al Ándalus. I no ens pensem que per ells això vol dir Andalusia. Pels islamistes Al Àndalus vol dir tota la península ibèrica. No han oblidat que els regnes espanyols es varen conformar al llarg de vuit segles de lluita contra els musulmans. No varen valorar prou les anteriors amenaces i tots coneixem el resultat. Pensar que podem evitar el risc amb posicions antisemites és un exercici d'ingenuïtat o de cinisme.

Hem de començar a entendre que com a país occidental estem ficats en un conflicte global amb el terrorisme islàmic. Un conflicte on cap neutralitat ens evitarà patir els atacs terroristes. Perquè els islamistes ens odien no pel que fa Israel sinó pel que som. Amb bones paraules no evitarem ni l'odi ni els atacs terroristes.

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?