dilluns, d’agost 28, 2006

 

Conversions forçades

Conversions forçades

Dos periodistes nord-americans són segrestats als territoris palestins i només són alliberats després d'acceptar proclamar la seva conversió a l'Islam. Com és natural, els nostres progressistes i els bons col·legis i sindicats de periodistes encara no ha obert la boca. Una cosa és atacar els abusos cristians de fa segles, però altra molt diferent denunciar la mentalitat liberticida dels radicals musulmans.

I no pensem que això ha estat una anècdota aïllada. Allò on els cristians viuen en minoria al món islàmic –amb l'excepció del Líban- són ciutadans de segona. Només ells poden canviar de religió –els musulmans que es fan cristians són condemnats a mort de iure o de facto- . No poden casar-se amb dones musulmanes –els musulmans poden casar-se amb dones cristianes- . No s'els permet construir esglésies o fer actes públics –en alguns països, com Aràbia Saudita no poden ni tenir Bíblies ni fer actes religiosos en privat- . Difondre el cristianisme o qualsevol altra religió està prohibit. I sovint les dones cristianes són segrestades per famílies islàmiques i forçades a convertir-se al l'Islam.

El menyspreu per la llibertat religiosa no és exclusiu de l'Islam. En el passat els cristians i els jueus varen cometre actes contraris a aquesta llibertat. Però, actualment les dues religions del Llibre –com les anomenen els musulmans- consideren que la llibertat religiosa és un dret natural de les persones. Els musulmans neguen aquest dret. Només toleren l'existència de cristians i jueus, sempre que sigui en una situació d'inferioritat i d'acceptació de la superioritat dels musulmans.

Com és natural, a Espanya i a altres països europeus, els musulmans són minoria i els islamistes radicals no poden imposar la seva visió del món. Per això ens odien. I per això ens han declarat una guerra terrorista. El problema no és Israel –com pensen els progressistes- sinó que els islamistes volen imposar un nou ordre mundial.

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?