dissabte, d’agost 26, 2006

 

Les dones i la llibertat no importen

Les dones i la llibertat no importen

Les feministes han callat quan s'ha descobert que el famós "diàleg de civilitzacions" que es planteja en el marc de les Nacions Unides ha deixat de banda els drets de les dones. Només es tractaran dels temes que volen els fonamentalistes musulmans –joventut, cultura, mitjans de comunicació i integració -. Però sobre els drets de les dones ni una paraula, no fos que els musulmans radicals tinguessin que donar explicacions de la discriminació de què són víctimes les dones a la cultura islàmica.

Les dones al món islàmic –amb excepcions- ocupa una posició d'absolut menyspreu. Però els bons il·lustrats progressistes –amb el silenci i la complicitat de les feministes- prefereixen evitar la confrontació. L'argumentació la ha donat l'ambaixador Máximo Cajal, assessor del President Zapatero, quan deia que calia trobar un punt d'equilibri "entre el biquini i el burca". On hi és el concepte de llibertat de la persona per escollir si vol posar-se un biquini o vol posar-se un burca?

Com és natural, els progressistes i les feministes, sempre disposades a atacar als catòlics, no diuen ni mitja paraula quan s'enfronten a la marginació real de les dones de carn i ossos als països islàmics.

De fet, són incapaços d'enfrontar-se al repte que representa que dintre dels nostres països hi hagi musulmans que volen tractar a les seves dones, germanes i filles com si fossin a un país islàmic. Pensen que exagero?. Mirin quantes noies musulmanes són retirades pels seus pares de les escoles, abans de complir l'edat de l'escolarització obligatòria, són coaccionades per casar-se sense respectar la seva llibertat o són forçades a viure d'acord a la cultura dels països d'origen, malgrat que la seva mentalitat –a diferència dels seus parents- sigui plenament occidental.

D'això els progressistes i les feministes no volen parlar. No fos que s'haguessin d'enfrontar als islamistes.

Si volem preservar els valors occidentals no només hem d'estar disposats a defensar-los com valors universals arreu del món, sinó que també hem de defensar-los a casa nostra. I la llibertat de les persones –siguin quin sigui el seu sexe- no pot excloure a les dones musulmanes que viuen amb nosaltres.

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?