dimecres, d’octubre 25, 2006

 

El vot útil contra ERC

 

 

El vot útil contra ERC

 

 

Ja voldrien els grans que aquest es eleccions fossin unes pr esidencials a l'americana o a la francesa. No ho són. I tant com Mas com Montilla no tenen cap possibilitat d'arribar o apropar-se a la xifra màgica de 68 escons, sense comptar amb la contribució d'altres partits.

 

El PP ha dit amb fermesa que cada vot que rebi anirà dirigit a expulsar a ERC del Govern de la Generalitat i a enviar cap a l'oblit l es disbauxes del Tripartit. ERC ha dit que si el Tripartit suma apostarà pels socialist es. Atès que CiU no tanca les port es a fer Conseller Primer a Carod Rovira, és evident que el vot útil contra el Tripartit i contra ERC és el PP. Només el PP ofereix una garantia clara –sense nec essitat d'anar al notari- de fer "tabula  rasa" del serial dels tr es tenors progressistes (Carod / Maragall / Saura).

 

Quan més s'apropi el PP als escons que obtindrà ERC –sigui perquè ERC baixi més o perquè el PP pugi- més s'enfortirà la possibilitat d'enviar a Carod i als seus xiquets al d escans de l'Oposició.

 

Altres partits no nacionalist es –sense cap possibilitat d'obtenir representació parlamentària- no només són un vot t estimonial, sinó que, a més a més, poden reforçar les possibilitats de que Carod i ERC es mantinguin al Govern de la Generalitat.

 

laveudecatalunya@gmal.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?