divendres, de novembre 10, 2006

 

Fwd: Les coses importants

Les coses importants

 

Montilla ens vol vendre el silenci sobre els nomenaments del consellers com a mostra de la seva autoritat per sobre dels partits. Quan és exactament el contrari. Primer s'han posat d'acord en el repartiment de cadir es, despatxos, assessors, cotxes oficials i altr es accessoris del poder. Després han pactat les regles per intentar evitar tornar a fer el ridícul com en aquests darrers quatre anys. Només al final han començat a parlar de l es polítiques que pensen portar a terme.

 

Com encara no han tancat el seu programa de Govern, guanyen uns dies amb l'excusa de l'exercici d'autoritat d'en Montilla. Tenen 70 diputats i voluntat de repartir-se el que importa. La r esta és, una vegada més, una opera còmica, on els grups radicals –ERC i IC- bloquejaran qualsevol proposta de progrés i modernitat que pugui fer el PSC, en els seus escassos moments de lucidesa.

 

S'han juramentat a portar-se com bons nens. El problema és que porten al seu codi genètic la tendència cap a l'auto d es trucció. Per molt que ara es vulguin dir d'altra manera, qui ha estat una vegada Tripartit ho serà per tota la vida. El Tripartit per molt que es vesteixi d'Entesa, Tripartit es queda.

 

laveudecatalunya@gmail.com

 



--
laveudecatalunya@gmail.com

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?