dissabte, de novembre 18, 2006

 

Hem de seleccionar als immigrants (martes)

Hem de seleccionar als immigrants

 

Necessitar immigrants és una cosa. Considerar que hi ha un dret universal a immigrar a Espanya des de qualsevol país del món és una cosa molt diferent. Catalunya i la resta d'Espanya necessiten immigrants que per la formació, la seva cultura i la seva voluntat d'integració als nostres valors, siguin una aportació positiva al desenvolupament integral del nostre país. No podem veure a aquestes persones només com a un peça impersonal del procés productiu. No són bens i serveis, no són diners... són persones. I no totes les persones tenen les condicions o la voluntat per adaptar-se al fet de viure en una societat occidental.

 

Si no seleccionem als immigrants i si no estem disposats a fer el que cal fer per expulsar als il·legals, ens trobarem en pocs anys amb els problemes que estan patint altres països a Europa. No és casualitat que els problemes vinguin de certs immigrants i no d'altres. No és casualitat que els problemes de convivència s'estiguin produint allà on la presència d'immigrants de cultures alienes a l'occidental és més forta. La immigració és una necessitat econòmica, però seleccionar la immigració i fer complir les lleis és una necessitat de defensa de la nostra realitat com a societat occidental, de la nostra convivència i de les garanties de seguretat per les futures generacions.

 

Dir això no és ser racista. Només és constatar un fet. Jo no vull que en el futur parts del meu país esdevinguin zones governades de facto en base a valors que no són els propis d'una societat occidental, com està passant en molts barris i ciutats de França, del Regne Unit o d'Alemanya. Estem a temps d'enfrontar-nos al problema. Però cal voluntat política per fer el que cal fer. I ara a Catalunya tenim al front de la policia a un defensor dels sense papers que defensa la teoria dels papers per a tothom.

 

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?