divendres, de novembre 10, 2006

 

Seguretat comunista.

 

 

 

Seguretat comunista.

 

Els okupes, els antisistema i els immigrants sense papers tindran en la Conselleria d'Interior un amic disposat a deixar-l es fer i a mirar en altra direcció a l'hora de fer complir les lleis, que és que el li pertoca a la policia en qualsevol societat democràtica. Posar al front de la policia a un comunista com Saura, que ha fet apologia dels qui violen amb impunitat l es lleis i les més elementals norm es de convivència, és com posar un llop a fer de gos guardià de les ovell es. Si no fos pel bloqueig informatiu que imposa el Tripartit, els ciutadans que compleixen l es lleis tindrien la mateixa preocupació que tindrien les ovell es enfront del llop.

 

En una societat normal s'exigeix a les persones que dirigeixen les forc es de seguretat un compromís clar en defensa de l'ordre públic i de la seguretat dels ciutadans. En cap democràcia avançada posarien al front de la policia a un polític que sempre ha fet costat als aqu ests col·lectius il·legals. La seva trajectòria i el seu sectarisme ens avisa dels problem es que tindrem.

 

Catalunya esdevindrà en el lloc de la Unió Europea on un immigrant il·legal tindrà menys possibilitats de ser expulsat. Serem la r eserva índia dels okupes i antisistema de tot el món occidental. Els efect es poden ser devastadors. No seria d'es tranyar que els comandaments comunistes de la Conselleria d'Interior donin instruccions a l es forces de seguretat catalanes per tancar els ulls davant les actuacions il·legals dels amic del nou Conseller d'Interior.

 

És difícil d'entendre com Montilla ha fet aques t pas. Potser ha volgut evitar que Saura passi aquesta legislatura en el des cans oficial d'una Conselleria d'aparador, que no fa res que tingui cap incidència bona o dolenta per la ciutadania. No fer r es o fer coses que no tenen efect es sobre la gent té l'avantatge que no des gasta. Puc comprendre que els socialistes vulguin que Saura no es tigui de oient al Consell Executiu. Però el que han fet és una irresponsabilitat similar a posar al front dels bombers a un piròman.  

 

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?