dimarts, de desembre 19, 2006

 

Censura socialista a Internet


Censura socialista a Internet

 

Els socialistes tenen previst aprovar una Llei d'Impuls de la Societat de la Informació que permetrà a l'administració, sense cap mandat judicial, tancar l es webs que –a criteri del poder públic- tenen continguts que no s'ajustin a la llei. Traducció: els socialist es paguen als artistes i empres aris culturals que varen donar suport a les sev es campanyes polítiques amb la introducció a Espanya de la censura prèvia a Internet.

 

Soc del parer que qualsevol actuació que afecti als drets i llibertats fonamentals només pot ser r es tringida amb una supervisió directa del poder judicial. Donar llum verda a l'administració per tancar o impedir l'accés dels usuaris a determinad es drets, que segons determinats criteris violen els drets d'autor, representa sacrificar la seguretat jurídica dels ciutadans per defensar un interès –legítim però parcial- de determinad es empreses i de determinades persones.

 

No cal dir que aquesta Llei, cas d'aprovar-se, deixaria en mans del Govern de torn la possibilitat de tancar de forma preventiva qualsevol WEB que al seu criteri tingués continguts fraudulents. Òbviament, els afectats podrien, si tenen diners, recorre als tribunals de justícia. Però això, a més de costés i lent, repr esenta donar presumpció de veracitat a l es opinions de l'administració en una matèria on molt fàcilment podem contaminar els criteris públics amb inter essos personals o polítics.

 

Aquesta és la democràcia avançada i progr essista que prometia Zapatero. Una democràcia al servei dels interes sos dels grups econòmics que han donat suport als socialist es, sacrificant les llibertats dels ciutadans per la seva satisfacció i per consolidar l es alianc es entre aqu ests grups i els socialist es.

 

laveudecatalunya@gmail.com



--
laveudecatalunya@gmail.com

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?