dissabte, de desembre 09, 2006

 

Proposo un Parc Temàtic pels okupes

Proposo un Parc Temàtic pels okupes

 

Potser, posats a treure profit econòmic de la condició de Barcelona com a capital mundial del moviment antisistema, podríem reconvertir alguna zona de la ciutat en una mena de Parc Temàtic dels alternatius. Un Port Aventura on els antisistema de tot el món podrien gaudir d'unes vacances alternatives sense molestar a la resta de ciutadans de Barcelona.

 

Aquest Parc Temàtic podria tenir sis seccions: a) acadèmia de combat urbà i resistència antisistema, b) universitat alternativa i utòpica "Un altre món és possible", c) manifestodrom i camp de carreres amb policies, d) escola d'especialització jurídica per advocats dels antisistema, e) hotels estil okupa, i f) escola taller de pintura en espais públics.

 

L'organització seria autogestionada per les assemblees okupes i comptaria  amb les corresponents subvencions de l'Ajuntament, de la Generalitat i de l'Estat. Les universitats espanyoles donarien crèdits per assistència als cursos del Parc Temàtic. La societat civil organitzaria cada any el premi a la millor iniciativa antisistema. I TV3 faria la Marató per l'okupació.

 

Posats a demanar, es crearia l'Observatori Català del moviment antisistema, presidit per Joan Saura, i amb la seva dona Imma Mayol de Vicepresidenta. Aquest Observatori encarregaria al fiscal Mena un Llibre Blanc sobre el moviment antisistema. I a continuació es presentaria un Pla Nacional per promoure el moviment okupa, acompanyat de suculentes subvencions pels estudiosos i practicants d'aquestes pràctiques de resistència anticapitalista.

 

Com és natural, CiU s'apuntaria a donar suport a la proposta per no coincidir amb el PP en la seva postura en defensa de la propietat privada i de l'Estat de Dret. Ciutadans diria que no tenen una postura definida, com fan en tot el que no és política lingüística.

 

Només faltaria donar la medalla de Sant Jordi a uns okupes i a alguna de les seves organitzacions, dedicar-li places, carrers i algun col·legi. I posar una bonica estàtua en homenatge del okupa desconegut, fent un acte d'homenatge el 6 d'octubre.

 

laveudecatalunya@gmail.com

 


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?