diumenge, de gener 21, 2007

 

Saura protegeix als sense papers

Saura protegeix als sense papers

 

Uns immigrants sense papers assalten l'habitatge d'un ciutadà espanyol a Barcelona i els mossos d'esquadra no gosen demanar papers als violadors de la propietat aliena, no fos que tinguessin que posar-los a disposició de l'Estat per la seva expulsió. Ni en una situació límit, com és l'assalt d'un habitatge, els policies a les ordres del Conseller Saura pensen fer res que pugui posar en qüestió el dogma de les esquerres que les fronteres han de ser obertes i que, encara que sigui per la via dels fets, cal permetre que qualsevol que vulgui pugui venir a casa nostra, instal·lar-se i fruir dels avantatges –i no sempre dels deures- de viure en una societat avançada.

 

Tothom està parlant de la complexitat processal de fer fora a uns ocupants il·legals, si no se'ls agafa en el mateix moment de l'assalt o en les 24 hores posteriors. Això és cert, però existia una solució molt fàcil en aquest cas particular: que els policies haguessin demanat papers als okupes. O aquests haguessin fugit o els podrien haver detingut per raó de la seva condició d'immigrants il·legals.

 

El conseller Saura vol tenir bon rotllo amb els il·legals, perquè aspira a que rebin papers i puguin votar en un futur a IC, I en això compta amb el suport dels seus socis –ERC i PSC- que necessiten manipular políticament el cens electoral per poder compensar l'allunyament de les classes mitjanes que no viuen del pressupost, així com el creixent descontent de bona part de les classes populars nacionals –tant a Catalunya com al conjunt d'Espanya- per l'entrada incontrolada de sense papers.

 

La incapacitat dels mossos d'esquadra per detenir a un okupa sense papers no és un error, sinó la demostració que les esquerres volen canviar la demografia electoral del nostre país.

 

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?