diumenge, de febrer 18, 2007

 


TV3 i BTV: la llei del silenci.

 

Aquest dissabte vaig assistir a unes jornades del PP sobre la política d'habitatge a Barcelona. Ni TV3 ni BTV es varen molestar en enviar les seves càmeres a aquest acte. Simplement no va existir. La tercera força política a l'Ajuntament de Barcelona no es mereix l'atenció que reben altres formacions amb menys vots –cas d'IC o d'ERC- que formen part dels Tripartits. Només CiU rep –i amb moltes limitacions- una mica d'atenció.

 

És evident que el Tripartit té por de la capacitat i voluntat del PP a Barcelona i a altres municipis metropolitans d'aixecar la bandera del trencament amb la cultura políticament correcte. Tenen por d'un PP que parla clar d'immigració, de seguretat, d'habitatge, de pluralitat lingüística... sense complexes ni "medias tintas". Un candidat com Alberto Fernández és perillós perquè no s'avergonyeix de representar amb claredat un trencament amb les polítiques del Tripartit. Un candidat que no vol renunciar a l'esperança de que Barcelona pot ser governada d'altra manera, amb altres polítiques i per partits que no estiguin sotmesos a aquests progres acomodats que governen la Casa Gran des de fa tres dècades i que ara, gràcies al maquiavelisme ingenu d'Artur Mas i de CiU, tornen a governar per quatre anys més la Generalitat.

 

Els progres pensen que silenciant la veu del PP i impedint que el PP pugui parlar amb la seva pròpia veu, podran reduir el risc de reacció d'uns votants que estan cansats de patir un progressisme de disseny que no té continguts, només interessos. Però per molt que intentin amagar al PP català, el que no poden amagar és la insatisfacció dels ciutadans envers un model polític que viu en una mena de paradís artificial. Poden silenciar al PP com intenten silenciar o minimitzar els símptomes del malestar ciutadà. Però amagant la realitat no la transformen, només s'enganyen a si mateixos.

 

laveudecatalunya@gmail.com

--
laveudecatalunya@gmail.com

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?