dissabte, de març 10, 2007

 

Eleccions anticipades

Eleccions anticipades

 

El Govern de Zapatero amb el suport legal d'un Parlament sortit d'unes circumstàncies dramàtiques s'ha abocat a una política de negociació política i de cessions enfront dels terroristes d'ETA. Ho fa amb el suport dels comunistes i dels grups nacionalistes, que aprofiten la feblesa i la manca de projecte nacional de Zapatero per erosionar els fonaments de la nostra Constitució.

 

Enfront d'aquesta política la societat espanyola ha començat a reaccionar. Ciutadans de diferents tradicions ideològiques i de tots els estrats socials han expressat en diferents manifestacions el seu rebuig al trencament dels principis constitucionals. La manifestació del dissabte a Madrid i les manifestacions del divendres expressen la voluntat d'una majoria del poble espanyol de no rendir-se i de defensar amb les seves conviccions, de forma pacífica i democràtica, que Espanya ha de seguir sent una nació i que cal derrotar als terroristes amb totes les armes de l'Estat de Dret.

 

Zapatero ha anunciat que no pensa modificar la seva opció fonamental i que persisteix en les seves aliances amb els nacionalistes i amb els comunistes. Té la legalitat parlamentària al seu favor. Però el divorci entre societat i Parlament és cada vegada més creixent. La sortida possible i necessària és avançar les eleccions. Amb tota seguretat Zapatero no ho farà –tot i que fins el 4 de març podria convocar eleccions generals i fer-les coincidir amb les eleccions locals i autonòmiques- . En aquestes circumstàncies, les eleccions municipals i autonòmiques esdevindran unes eleccions primàries, que donaran als espanyols la oportunitat de castigar al Partit Socialista per la seva política de silenci, submissió i complicitat amb les equivocades estratègies de Zapatero.

 

laveudecatalunya@gmail.com

 

 

 

 

 

 


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?