divendres, de març 02, 2007

 

Els testicles no importen.

Els testicles no importen.

Una de les grans paradoxes del pensament progressista he que ha aconseguit fer legal aquella aspiració de molts mascles acomplexats de que "el tamaño no importa". Ara la condició legal d'home ja no vindrà donada per l'existència entre les cames d'uns òrgans reproductius perfectament recognoscibles, sinó que el que determinarà la condició d'home o de dona serà la voluntat del subjecte.

La cosa pot tenir les seves dificultats. Imaginem a un gimnàs la sorpresa de les senyores quan a les dutxes entri un home nu amb els seus aparells reproductors naturals, amb l'excusa que al seu DNI posa que és una dona. El mateix podria passar en el sentit contrari. En qualsevol dels dos supòsits hi haurà gent que es senti molesta, però - d'acord a les lleis progres - no podran queixar-se, perquè el que es considerarà home o dona ja no tindrà res a veure amb la biologia.

Un altra supòsit curiós serà el del delinqüent que abans d'anar a la presó decideixi canviar de sexe. Posaran als presos transexuals a les presons del seu sexe legal enlloc del seu sexe biològic?.

Era una vella dita anglesa que el Parlament britànic podia fer qualsevol cosa menys fer d'una dona un home o d'un home una dona. Zapatero ho ha aconseguit.

laveudecatalunya@gmail.com



--
laveudecatalunya@gmail.com

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?