dilluns, d’abril 23, 2007

 

Es destapa el frau Caldera

Caldera ens va assegurar que amb la seva regularització es resoldria el problema de la immigració il·legal. La realitat és que amb aquesta política de mans obertes el que hem fet és tornar a omplir Espanya de "sense papers".

La política socialista de donar papers als il·legals, demanant només un contracte de treball i sense exigir una residència prèvia de molts anys, com fan altres països europeus, ens ha convertit en el forat negre de la immigració il·legal a tota la Unió Europa. L'any passat els immigrants il·legals van incrementar-se en uns 270.000, arribant al 745.000 a finals del 2006; és a dir, més o menys els mateixos que havia quan Caldera ens va vendre la seva regularització massiva al 2005.

L'efecte crida no és un invent del PP. La combinació de regularitzacions massives i de permissivitat amb els sense papers, amb tot tipus de serveis socials, sanitaris i educatius, només pot mantenir una incessant invasió d'il·legals.

A França Sarkozy té tots els números de guanyar la segona volta presidencia, gràcies al seu missatge de fermesa sense complexos contra la immigració il·legal, els antisistema i la delinqüència. Potser és hora que a Catalunya, CiU comenci a prendre nota. El PP ho fa des de fa temps i les municipals seran una demostració que aquest és el camí encertat.

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?