divendres, d’abril 06, 2007

 

Qui té por a Manuel Conthe? (miércoles)

Qui té por a Manuel Conthe?

 

Els socialistes no volen que Manuel Conthe vagi al Parlament a explicar el que vol explicar sobre les operacions i manipulacions del Govern de Zapatero en relació a les fracassades OPAS d'Endesa i de Gas Natural. Tenen por que el encara president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors parli i digui el que tots sospitem però no podem demostrar: que Zapatero va intervenir directament per posar en mans d'una empresa controlada per l'Estat italià –ENEL- i d'uns milionaris amics dels socialistes –els Entrecanales- Endesa, abans de que pogués ser comprada per una empresa moderna i privada com és EON. O que expliqués les pressions que va rebre de La Moncloa per afavorir l'OPA barata de Gas Natural, per entorpir l'OPA d'EON o per tancar els ulls davant de les trampes legals fetes per duo ENEL-Acciona.

Primer els socialistes han intentat que Conthe no parli, amb l'argument que no ha de donar explicacions públiques al Parlament per una qüestió que és competència de l'Executiu. Tota una genialitat des del punt de vista de la transparència democràtica. Després han dit que el deixaran anar si primer ha dimitit: així només parlaria com a ciutadà privat i no com a alt càrrec de l'administració estatal. Després li han amenaçat amb represàlies penals, recordant que té obligació de secret.

L'obligació de secret no es pot fer servir per amagar l'escàndol d'un Govern que ha decidit destruir una de les primeres empreses nacionals, que ara serà trossejada, per satisfer l'obsessió del President Zapatero de fer fora al Sr. Manuel Pizarro.  

 

laveudecatalunya@gmail.com

 


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?