dimecres, de maig 30, 2007

 

La fantasmada de Portabella

La fantasmada de Portabella

 

Portabella, dolgut pels resultats electorals, surt i amenaça als socialistes amb deixar-les en minoria. La cosa no crec que tingui molta vida, perquè ERC té una relació estructural i estratègia amb PSC i IC en l'objectiu de destruir els fonaments institucionals de CiU. Pensar que Portabella deixarà en minoria a Hereu, quan els seus companys pacten amb els socialistes a tot el territori, amb una clara vocació de destrucció de CiU, és una ingenuïtat.

 

Portabella afirma que es veu més a l'oposició que no pas al Govern i que la decisió la pendrà quan conegui el model de ciutat del PSC. Porta anys governant amb el PSC i sembla que no conegui el model de ciutat del PSC. No és seriós. Com no ho és afirmar que ERC estigui disposat a renunciar a tot el que significa tocar poder.

 

El que encara no entén per on van els republicans és Xavier Trias. Mentre Trias parla que el PSC "no s'ha comportat amb el respecte suficient" amb ERC, els republicans posen tot l'ànim de liquidar tots els governs que pot de CiU, a municipis, consells comarcals i diputacions provincials.

 

Tot i que pugui sembla que la correlació de forces després del descens electoral del Tripartit és més complex, al final tot es redueix a un repartiment de cadires i diners. Perquè els tres es troben units per la seva voluntat de destruir a CiU a Catalunya i de derrotar al PP a Espanya.

 

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?