dimarts, de maig 22, 2007

 

Per què votaré a Alberto Fernández? (viernes)

Per què votaré a Alberto Fernández?

Per 10 raons.

La primera perquè AFD parla sense complexos dels problemes reals del meu país, sense deixar-se arrossegar per les manies progrés dominants.

La segona perquè no té pels a la llengua. Diu el que vol la gent amb seny i no té por a que els de sempre li acusin amb els tòpics que els progrés utilitzen per tallar el debat polític quan els molesta.

La tercera perquè votar a AFD és dir NO a l'entrada sense control d'immigrants il·legals, SI a la persecució policial dels sense papers i de les màfies que els introdueixen a casa nostra.

La quarta perquè votar a AFD és dir prou als okupes i als antisistema; és tornar la ciutat a la gent que complim les lleis i paguem els nostres impostos.

La cinquena perquè votar a AFD és reconèixer que som una gran ciutat catalana, espanyola i europea, amb dues grans llengües; una gran ciutat que no s'ha d'avergonyir del seu bilingüisme natural.

La sisena perquè votar a AFD és votar un equip de regidors i regidores amb coratge, honestedat i preparació. Gent que ha estat defensat les mateixes idees des de fa molts anys, en "las duras y en las maduras".

La setena perquè AFD és una persona qui conec i de la qual puc dir que, malgrat el seu mal geni quan s'enfada, té una gran humanitat i una generositat poc habitual entre els polítics professionals del nostre país.

La vuitena perquè AFD representa el millor d'una determinada forma d'entendre el compromís pels valors del Partit Popular: per defensar els valors d'una Catalunya gran en una gran Espanya, d'una Catalunya que no necessita ser menys espanyola per ser més catalana, d'una Espanya que no s'entén sense el que és Catalunya.

La novena perquè el vot per AFD és el vot que més dol al Tripartit. És el vot que els fa més mal, que els molesta més. El vot per Trias és un vot que no els preocupa, perquè Trias és un dels seus. El vot pels Ciutadans és un vot llançat a la paperera, atès els conflictes interns que pateix Ciutadans.

La desena, però no la menys important, perquè votar a AFD, pel Sarkozyto català com diuen els socialistes, és la millor manera de demostrar que som lliures per rebutjar el discurs políticament correcte que el nacionalisme i els progres de saló ens volen imposar.

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?