dissabte, de maig 19, 2007

 

Tripartit a bufetades

Tripartit a bufetades

 

El debat de candidats de Barcelona ha estat una manifestació en directe del que el Tripartit entén per govern cohesionat. Hem vist a Portabella i a Mayol donant-se de bufetades per veure que es posava més medalles i a Hereu com a convidat de pedra. Un escenari que no era, certament, el que pensava l'alcalde designat per Montilla i ZP quan va acudir al debat. Ell pensava que es tornaria a repetir l'esquema tradicional on els seus socis menors ataquen a CiU i a PP, deixant li camp lliure per fer d'alcalde natural per sobre les baralles partidistes. I no ha estat així. Els seus socis han fet a la vista dels ciutadans el que acostumen a fer en les ombres de l'Ajuntament. I el resultat ha estat patètic. No només per ells, sinó sobre tot per la incapacitat d'Hereu per amagar la intensa antipatia personal que es senten Mayol i Portabella.

 

Alberto Fernández va clavar el debat posant en evidència la por que li té l'alcalde Hereu, que no va voler respondre a les seves crítiques sobre seguretat. Hereu prefereix molt més la gentilesa amable de Xavier Trias, molt més tou i políticament correcte.

 

Xavier Trias va fer un paper correcte en el discurs, però no acaba de decidir si és un candidat alternatiu o un alternatiu dins del Tripartit. És el seu drama i el drama d'una CiU que segueix somniant amb una ERC que no existeix des de fa molts anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?