dissabte, de maig 19, 2007

 

Zapatero al descobert (miercoles)

Zapatero al descobert

 

En general no dono cap credibilitat a Gara ni als membres d'ETA-Batasuna. Són serps verinoses que intenten destruir-nos en cos i ànima, no només amb les armes, sinó també amb les mentides, que intenten confondre als demòcrates.

 

Ara aquests bàrbars diuen que el Govern espanyol ha seguit negociant amb ells desprès de dir a tots els espanyols que es trencaven les negociacions, arran les bombes de l'aeroport de Barajas. El Govern Zapatero s'ha negat a desmentir aquestes afirmacions.

 

Això indica que hi ha proves de que Zapatero ha mentit a tots els espanyols. No és la primera vegada que ho fa. No serà la darrera. Zapatero no vol deixar de parlar amb aquests criminals, perquè no té un Pla B si ETA torna a matar.

 

Ha fet tot el que ha pogut. Ha mentit als espanyols. Ha permès que ETA-Batasuna torni parcialment als ajuntaments bascos i navarresos. Ha permès que terroristes criminals puguin gaudir de la llibertat que no tenen els familiars de les seves víctimes al País Basc i Navarra. Ha mirat en altra direcció quan els seus serveis d'intel·ligència li informaven de les coaccions dels terroristes als empresaris bascos i navarresos o de les activitats dels escamots d'ETA per aconseguir més armes i documentació il·legal.

 

A les properes eleccions autonòmiques i locals, també a Catalunya, a més de decidir els governs territorials, els ciutadans tenen la oportunitat de dir a Zapatero que estan farts de les seves mentides. Votar als candidats del PP és la millor manera de enviar un missatge clar al president Zapatero. Un missatge que faci pensar al Partit Socialista els riscos que corre amb els maquiavelismes de Zapatero.

 

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?