diumenge, de juny 24, 2007

 

El nostre terrorisme islàmic

 

 

El nostre terrorisme islàmic

 

Un diari progressista, el Periòdic de Catalunya, reconeix que els terroristes islàmic s'han instal·lat a casa nostra, fent de les nostres ciutats una reraguarda estratègica per combatre les democràcies occidentals. Han fet d'Espanya un santuari com ho varen fer els terroristes etarres als anys 70 i 80 amb França.

 

Com és possible que tinguem un centenar llarg de terroristes procedents del nord d'Àfrica?  L'explicació és senzilla. Espanya és el país on més fàcil és entrar de forma il·legal i viure sense riscos de ser deportat. No hi ha cap estratègia global per deportar els il·legals. De fet, els progressistes insisteixen en mantenir obertes totes les vies, ordinàries i extraordinàries de regularització. I això fa que els terroristes islàmics trobin molt fàcil aprofitar aquestes circumstàncies per entrar a Espanya.

 

Aquesta infiltració de terroristes té efectes sobre la comunitat islàmica a Espanya. Com reconeix el Periòdic, "A Catalunya, per exemple, hem vist que l'activitat extremista s'ha incrementat" i "la majoria de radicals que s'estan refugiant a Espanya són marroquins".

 

Hores d'ara el seu objectiu és França, per la seva condició de defensor del règim algerià i de la monarquia marroquina. Però no ens podem enganyar. No podem demanar als francesos lleialtat en la lluita contra ETA si no fem el mateix en el cas del terrorisme islàmic. Tots els terroristes comparteixen una mateixa maldat i han de ser combatuts sense complexos amb totes les armes que proporciona l'Estat de Dret.

 

Potser seria hora que els progres catalans abans de persistir en la seva política de papers per a tothom i de fronteres obertes, comencin a plantejar-se, amb rigor i sense dogmatismes políticament correctes, si tots els immigrants són integrables a la nostra societat. Potser és hora d'assumir que cal seleccionar els immigrants, no només en funció de la seva formació professional, sinó també de la seva voluntat de fer-se com nosaltres, d'esdevenir persones integrades en els valors de la societat occidental.

 

laveudecatalunya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?