diumenge, de juny 17, 2007

 

Les mentides de Maite Nolla

Les mentides de Maite Nolla

 

Fa uns dies la dirigent de Ciutadans, Maite Nolla, va acusar a Xavier Garcia Albiol, de mentider per afirmar en el programa La hora de Federico que Ciutadans donava suport a les negociacions de ZP amb ETA.

 

El problema de Maite Nolla, com passa amb tots els progressistes de disseny, és que mai assumeixen les conseqüències dels seus actes, de les seves paraules o dels seus silencis. Nolla diu que és fals que Ciutadans, doni suport el diàleg amb ETA. Doncs resulta que això és exactament el que van fer els companys de Nolla, quan es van apuntar –en contra de les principals associacions de víctimes del terrorisme d'ETA- a una manifestació, convocada pels sindicats d'esquerra, l'objectiu de la qual era donar sostenir les esquerdades parets del procés de negociació entre els terroristes i el Govern de Zapatero.

 

Ciutadans es va apuntar a una manifestació on, a més de donar-se suport la negociació amb ETA, destacaven els atacs contra els defensors d'Espanya com nació i la total absència de banderes espanyoles, tret que per aquestes s'entenguin les velles i nostàlgiques banderes republicanes.

 

Tampoc hauria d'oblidar Maite Nolla que els seus companys es van manifestar de la mà dels nacionalistes catalans, entre els quals estaven els polítics de ERC que deien que havia estat ETA i no el Govern qui més havia fet per aconseguir la pau.

 

Li agradi o no assumir les conseqüències d'aquests fets, Maite Nolla no pot ocultar amb insults que Ciutadans es va apuntar a la causa de donar suport la política camuflada i amagada de ZP enfront a ETA. Política que, com tots sabem, ha quedat enterrada pels criminals atemptats de Baralles, pels atacs continuats de violència urbana, pel xantatge a empresaris i professionals, i pel desgraciat anunci per ETA que suspèn obertament el que ja havia suspès amb els seus.

 

Comprenc que Maite Nolla vulgui treure's de damunt tots aquests fets incòmodes, però "la verdad es la verdas la diga Agamenón o su porquero".

 

laveudecatalunnya@gmail.com


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?